Hopp til innhold

Seltor Gruppen er en av Norges eldste entreprenørbedrifter og er lokalisert i Telemark, Vestfold, Buskerud og Oslo. Vi har hele Østlandsregionen som vårt geografiske nedslagsfelt med kompetanse og kapasitet til å ta ansvar for hele byggeprosessen fra idé til overlevering. Seltor Gruppen er et moderne, innovativt selskap med en årlig omsetning på ca. 1,5 mrd NOK og 160 ansatte fordelt på Seltor AS og Seltor Bolig.

Seltor AS leverer krevende løsninger innen bygg og bolig. Våre arkitekter, konsulenter, prosjektledere, byggeledere og håndverkere har kompetanse og kapasitet til å ta ansvar for hele byggeprosessen. Få entreprenørselskaper besitter like store ressurser til å gjennomføre prosjekter fra A til Å.

Seltor Bolig har ca. 500 nye boliger under utvikling og i salg på det sentrale Østlandet. Våre medarbeidere har lang erfaring og høy kompetanse i alle faser i et boligutviklingsprosjekt. Det gjør oss til en solid samarbeidspartner og et trygt og godt valg. Vi håndterer analyse og kjøp av tomt, regulering, konseptutvikling, salg og markedsføring, samt ledelse av byggefasen frem til overlevering av nøkkelferdige nye hjem.

Bransje / Tjeneste

Dette driver vi med

Totalentreprenør
Utvikling av bolig- og næringseiendom