Hopp til innhold

Q4 Næringsmegling AS er den klart største aktøren på salg av næringseiendommer i Telemark og Vestfold, og er i tillegg den største megleren av næringseiendom utenfor Oslo.

Vi er lokalt til stede i 3 byer i Vestfold og Telemark – Skien, Sandefjord og Tønsberg. Har derved opparbeidet meget god lokal erfaring og kompetanse, samt har stor innsikt i hvordan man strategisk bør gå ut i markedet med eiendommer i de forskjellige områdene.

Selskapet er uavhengig (ingen kjedetilknytning) og er eid av de ansatte, noe som medfører stor lojalitet og god arbeidsinnsats i hverdagen.
De ansatte har mange tiårs erfaring med næringsmegling, og har gjennom dette et unikt nettverk blant beslutningstagere både lokalt og nasjonalt.
Selskapet har p.t. 11 ansatte, og har alle funksjoner som er påkrevd i forbindelse med kjøp, salg, rådgiving og utleie, samt egen advokat som gjør at selskapet tar alle oppgjørene av næringseiendom «in house».

Vi arbeider med alle typer næringseiendom; bygårder, kontorbygg, lager, handelseiendommer, tomter, utviklingsprosjekter og salg av alle typer eiendomsselskap.

Vi er i tillegg opptatt av å dekke hele markedet, både mht. beliggenhet, kompleksitet og størrelse; «ingen er for liten, ingen er for stor».

Ta kontakt – det lønner seg !

Bransje / Tjeneste

Dette driver vi med

Salg av næringseiendommer