Hopp til innhold

Velkommen til Gumpens Auto Grenland, hvor lidenskap for biler og kundetilfredshet går hånd i hånd! Med et stjernelag på 116 dedikerte medarbeidere er vi stolte merkeforhandlere av de prestisjefylte merkene Volkswagen og Audi. Her finner du et imponerende utvalg av både glinsende nye drømmebiler og nøye utvalgte, kvalitetssikrede bruktbiler.

Gumpens Auto Grenland er ISO sertifisert på både 9001 og 14001 og har oppnådd meget god score på Great Place To Work. Opplev bilkjøp på sitt beste, støttet av et toppmoderne verksted. Vårt verksted er utstyrt med det ypperste innen teknologi for å ta vare på din bil, komplett med en avansert lakk- og skadeavdeling som sørger for at kjøretøyet ditt alltid ser flott ut.

Kunden er konge hos Gumpens Auto Grenland, og vår daglige streben etter å overgå forventningene speiler seg i hver eneste fornøyde kunde. Vi bygger relasjoner som varer, takket være vårt fokus på autentisk omtanke og service av høyeste klasse.

Som et stolt medlem av den veletablerte Gumpen Gruppen, bærer vi med oss en rik historie som startet i hjertet av Kristiansand i 1936. Nå, flere tiår senere, står vi sterkere enn noensinne med over 480 ansatte spredt over strategiske lokasjoner som Lyngdal, Mandal, Kristiansand, Notodden, og selvsagt Grenland.

Våre kjerneverdier – humør, omtanke, redelighet, og nytenkende – er mer enn bare ord for oss. De er fundamentet i vår virksomhet og ledestjernen i vår streben etter å være den foretrukne bilforhandleren, både internt blant våre ansatte og eksternt blant våre kunder.

Bransje / Tjeneste

Dette driver vi med

Bilsalg
Bilutleie
Verkstedtjenester
Bilskade
Bilpleie