Hopp til innhold

Grenland Bilservice AS ble etablert i 1990 og er lokalisert på Kjørbekk industriområde i Skien. Her er vi 22 ansatte som gjør vårt ytterste for at du som kunde skal få en god kundeopplevelse. Vi er merkeforhandler for Škoda og selger ca. 550 biler i året (nye og brukte). I tillegg til bilsalg og muligheter for utleie av biler på kort eller lang sikt, er vi et fullverdig verksted. Alle våre biler leveres ferdig verkstedskontrollert og med servicehistorikk.

Grenland Bilservice er ISO sertifisert på både 9001 og 14001 i tillegg til å ha oppnådd meget god score på Great Place To Work. Det er høyt fokus på bærekraft, magnfold og miljø hos oss.
Våre samarbeidspartnere Škoda Finans, Enter Forsikring, Gjensidige og IF sørger for at vi kan tilby løsninger innen finansiering og forsikring som er tilpasset deg og ditt behov. Vi er en del av GumpenGruppen, et norsk bilkonsern med 11 forhandlere. Som stolt lærebedrift ble vi enda stoltere da vi nylig vant prisen for årets lærebedrift i Telemark for 2023.

Avstander: Sandefjord Lufthavn Torp, ca. 50 min (50,6 km) med bil/buss
Gardermoen, ca 2 timer 25 min (215 km) med bil/buss
Oslo S, ca 1 time 50 min (137 km) med bil/buss
Kristiansand, ca 2 timer 15 min (178 km) med bil/buss

Velkommen til oss

Bransje / Tjeneste

Dette driver vi med

Bilverksted
Bilutleie