Hopp til innhold

Butikkpartner er et konsern som leverer en rekke tjenester innenfor dagligvare, catering og utvikling innenfor handel, herunder også eiendom. Vi eier og driver 15 dagligvarebutikker i regionen innenfor noen av Norges mest kjente dagligvarekjeder. Hoveddelen av våre virksomheter er lokalisert i Grenland. Vi driver også Telemarks største cateringvirksomhet, Mathuset som er lokalisert på Myren i Skien.

Vi liker å se muligheter og finne nye løsninger og etablerte blant annet Norges første selvbetjente Jokerbutikk som er åpen 24/7, med eller uten ansatte til stede.

Med 600 ansatte kan vi levere tjenester som innebærer alt fra dagligvareleveranser til privat og bedrift til middag og servering til store arrangementer. Vi har en rekke avtaler om faste leveranser av lunsj og middag og kantinedrift til gode, lojale kunder. Vi disponerer flere flotte selskaps- og møtelokaler i Grenland slik at vi kan tilby gode pakker for større møter og arrangementer.

Kontakt oss for å sjekke hva vi kan bidra med. Vi er en løsningsorientert og fleksibel organisasjon med stolthet i det vi driver med. Vi strekker oss langt for å tilpasse gode, hensiktsmessige løsninger for kunden.

Bransje / Tjeneste

Dette driver vi med

Catering
Selskap og møtelokaler
Eiendom