Hopp til innhold

BDO er et ledende revisjons- og rådgivningsselskap i Norge med over 2200 ansatte med spisskompetanse innen regnskap, revisjon, bærekraft, advokat tjenester og transaction service.

Her i Telemark er vi 45 ansatte som er klare for å ta del i ditt eventyr! Vi vet hva som må til for å lykkes og vil være din foretrukne samarbeidspartner. Gjennom digitalisering, smarte rutiner og prosesser, bransje spesifikk erfaring og bred kompetanse hjelper vi deg i gang med det du trenger. Du kan bruke tiden din på kjernevirksomheten, vekst og strategi, vi hjelper deg med resten. Gode beslutninger starter med god innsikt, oppdaterte tall og gode råd.

BDO i Skien samarbeider tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

Bransje / Tjeneste

Dette driver vi med

Regnskap
CFO for hire
Advokat
Bærekraft
Transaction Services